Entree & Dresscode

Entree

De entree voor de VSSM PowerParty bedraagt € 15. VSSM leden hebben gratis toegang.

Betaalmogelijkheden

De entree (voor niet leden) kan betaald worden per PIN, Tikkie of contant (anoniem). De consumpties kunnen alleen per PIN of contant betaald worden.

Leeftijd

Homo-jongeren van 18 jaar en ouder hebben toegang. In geval van twijfel kan om legitimatie worden gevraagd (alleen voor leeftijdscontrole). We hanteren geen super strikte bovengrens maar als je ouder bent dan 40 pas je waarschijnlijk niet goed in de groep. De Powerparty richt zich immers op jongeren en daarom is het wel belangrijk dat je een goede aansluiting hebt met de jongeren groep. Kijk ook eens of de VSSM Mannengroep misschien iets voor je is.

Dresscode

Voor homo-jongeren tot 30 jaar is er geen dresscode. Ben je boven de 30 jaar dan wordt kleding als rubber, leer, sportswear, army, etc. wel verwacht. Twijfel je of jouw kledingkeuze voldoet aan de dresscode of heb je nog geen geschikte kleding maar wil je toch heel graag langs komen, stuur dan even een mailtje. We doen niet moeilijk.

Geen drempel

Zie je er als een berg tegenop? Vind je het toch wel erg spannend en wil je eerst even de kat uit de boom kijken? Geen probleem! Stuur ons even een mailtje zodat we weten dat je komt en dan ben je vanaf 13:45 uur welkom op “Geen Drempel”.

Tijdens “Geen Drempel” is iedereen welkom die geen of nauwelijks kinky of SM ervaring hebben. Je kun dan kennis komen maken, vragen stellen aan de coördinatoren en bijvoorbeeld de speelruimte bekijken, zonder dat de party begonnen is. Toegang tot “Geen Drempel” is gratis en geheel vrijblijvend.