De bijeenkomst van 21 april 2019

Ondanks het feit dat het Pasen was en de terrasjes lonkten door het zonnige weer, kwam er toch een leuke groep jongens en mannen samen voor de eerste Powerparty in 2019. Nieuwe gezichten en oude bekenden vormden een goede mix! Iedereen moest natuurlijk even wennen aan de nieuwe locatie maar al snel waren de leren boeien, maskers, touwen en knevels in gebruik.

Tijdens de pauzes in het spel was er natuurlijk ook tijd om praten aan de bar en elkaar beter te leren kennen zodat ook de nieuwelingen zich thuis voelden. Er werd uitgebreid gesproken over kuisheidsgordels en natuurlijk moet er dan ook getest en gedemonstreerd worden zoals te zien op de foto.

Bezoeker Snow schreef: Ik wist niet wat ik moest verwachten maar eenmaal binnen was het al gezellig. Er werd aan mij gevraagd of ik een rondleiding wilde. Dit was erg prettig, ik kon zo gelijk zien waar alles was en welke mogelijkheden werden aanboden. Er zijn veel leuke dingen waar je gebruik van kunt maken zoals haken en kettingen. Aan de bar gezellig ervaringen delen en als je iets wilt proberen, gewoon vragen. Ik kom zeker weer, echt top.

De dwangbuis van een van de bezoekers had ook al snel een gretige bewoner gevonden wiens grijns door het leren bondage masker zichtbaar bleef, zelfs nadat met touw de bewegingsvrijheid nog wat verder werd ingeperkt 🙂 De daaropvolgende edging en ball play sessie werd ook gewaardeerd.

Voor de liefhebbers van slag en zweepwerk viel er ook genoeg te beleven. De interactie tussen de dominant en de sub is een interessant schouwspel waarbij de emotionele ontlading van de sub vaak een hoogtepunt vormt.